Flora Vilalta

divendres, de novembre 26, 2010

Catalunya vot a vot

Montilla crida a anar a votar perquè “quanta més participació hi hagi, més legitimitat tindrà el Parlament”

Alerta que “un govern de dretes faria que tinguéssim més confrontació amb Espanya”

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha cridat avui a anar a votar perquè “quanta més participació hi hagi, més legitimitat tindrà el Parlament i el Govern que surti”, tot afegint que “serà legítim en qualsevol dels casos, però serà molt més legítim quanta més gent voti”. En aquest sentit, Montilla ha instat en aquestes últimes hores de campanya ja que “encara queden hores” per a “fer un darrer esforç per tractar que veïns, companys, amics” exerceixin el seu dret de vot el proper diumenge.

Montilla ha fet aquestes declaracions en el segon míting-llampec dels que té programats per avui, en aquest cas a Vilafranca del Penedès, on ha recordat la “transcendència” de les eleccions del 28 de Novembre, “pel moment que vivim fruït de la crisi econòmica”. És per això que el candidat socialista ha assegurat que per “lluitar contra aquesta crisi necessitem un govern socialista i d’esquerres”, doncs, segons ell, “és el que augura una sortida progressista de la crisi”.

D’aquesta manera, el president Montilla ha alertat que “no és el mateix un govern de dretes, que el que fa és retallar prestacions i que posa en perill l’Estat del Benestar, i que en el cas de Catalunya - ha apuntat – el que faria seria també és més confrontació amb Espanya, i no centrar-s’hi en el que ens hem de centrar tots plegats, que és crear ocupació i generar confiança, i no buscar altres problemes”, ha sentenciat. “Si hi ha una participació molt important i una victòria de l’esquerra que asseguri les polítiques socials, aconseguirem que no acabin pagant més la crisi els que ja l’estan patint”.