Flora Vilalta

dilluns, de novembre 08, 2010

MONTILLA, Garantia de progrés



















El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha presentat avui el lema de la campanya del PSC per les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Envoltat de les persones que l’acompanyen a la llista, Montserrat Tura, Celestino Corbacho, Laia Bonet, i els candidats territorials, Joaquim Nadal, Joaquim Llena i Xavier Sabaté, Montilla ha defensat el lema de campanya "Garantia de progrés", "que és el meu compromís, la meva garantia i la meva paraula", assegurant que “a Catalunya li convé una majoria socialista amb idees clares, i un projecte clar, perquè per abordar el futur del país calen solucions i no problemes”.

En aquest sentit, el candidat socialista ha assegurat que “el PSC, els socialistes, i jo ens oferim com la garantia del progrés, del diàleg i de la justícia social” i s’ha compromès a desenvolupar una campanya de “més Catalunya, més Estatut i més Justícia”, sense “aventures, falses dreces, ni invents, ni passes enrere”.

El candidat a la reelecció ha reiterat que els socialistes “parlem clar i català, i fem propostes davant el silenci dels nostres principals adversaris, que amaguen les seves propostes, o bé perquè no en tenen, o bé perquè no volen que coneixem les seves intencions, com va fer David Cameron al Regne Unit, o bé perquè tenen compromisos ja adquirits que volen amagar”. Així, el president Montilla ha instat a “continuar, en aquesta línia, la de presentar propostes de progrés econòmic, per la justícia social, defensant l’autogovern i desplegant l’Estatut”.