Flora Vilalta

diumenge, d’octubre 17, 2010










El president Montilla crida al PSC a un combat polític de primer ordre


El candidat del PSC es mostra convençut de guanyar “a la nostra manera, cercant la complicitat d’àmplies majories i cercant també l’acord amb la resta de pobles d’Espanya”
El primer secretari del PSC i candidat socialista a la presidència de la Generalitat, José Montilla, ha cridat avui al PSC “a un combat polític de primer ordre”, el qual “estic convençut que, comptant amb tots i totes vosaltres, el guanyarem”. “Ens declarem adversaris dels que vulguin dividir Catalunya i dels que vulguin separar Catalunya d’Espanya”, ha assegurat el president


Montilla, que al mateix temps s’ha declarat aliat “dels que defensin la unitat de la societat catalana, de la justícia social, de l’autogovern de Catalunya i de l’Espanya federal”.


José Montilla ha pronunciat aquestes paraules en la cloenda de la VIII Conferència Nacional del PSC, on ha quedat aprovat per unanimitat el programa per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. El president Montilla s’ha mostrat convençut d’aconseguir la victòria electoral “a la nostra manera, cercant la complicitat d’àmplies majories i cercant també l’acord amb la resta de pobles d’Espanya”. En aquest sentit, el candidat socialista ha demanat als membres del PSC “que representem les nostres idees amb orgull i que parlem de les nostres propostes amb convicció”, i ha esperonat als membres de la seva candidatura assegurant que “si pensem en la victòria, la sentirem, la farem nostra”.

Fets, no mentides


Montilla ha fet referència a les paraules d’ahir de la número dos de la candidatura, Montserrat Tura, alertant dels tòpics i les mentides que fan servir els partits de dretes: “Primer tòpic: aquest govern no ha fet feina. Mentida. Segon tòpic: la gestió pública és sempre pitjor que la privada. Una altra gran mentida. Tercer tòpic: només CiU sap defensar Catalunya. Mentida”.

Així mateix, el candidat del PSC a les properes eleccions ha volgut deixar clar que “ho hem demostrat al llarg de set anys: amb més autogovern, amb millor finançament i amb més inversió pública de l’Estat a Catalunya que quan governava la dreta”, i ha manifestat que això són “fets, i no paraules. Fets, i no mentides”.