Flora Vilalta

divendres, de novembre 19, 2010

Tots al Palau Sant Jordi



José Montilla convoca als socialistes, progressistes, catalanistes i gent d’esquerres a “omplir de gom a gom el Palau Sant Jordi el proper dia 25”


El candidat socialista a la reelecció proposa una mesura “per donar més qualitat de vida a les persones cuidadores de dependents”

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha cridat al combat polític en els propers dies per tal que “el PSC torni a guanyar la presidència de Catalunya”, i ha convocat als socialistes, progressistes, catalanistes i gent d’esquerres “a omplir de gom a gom el proper dia 25 el Palau Sant Jordi de Barcelona”. “El 25 omplirem el Palau, i el 28 omplirem les urnes de vots per fer possible el govern socialista que Catalunya necessita. Us convoco, no em falleu”, ha instat el líder dels socialistes catalans.


En un acte celebrat a La Farga de L’Hospitalet, que ha aplegat a més d’un miler de persones, i on Montilla ha compartit cartell amb l’alcaldessa Núria Marin, el candidat Celestino Corbacho i l’ex ministre Josep Borrell, el candidat del PSC ha reiterat que “enfront de la dècada conservadora que pretén Artur Mas, jo us proposo quatre anys més de polítiques d’esquerres, amb un govern socialista, un govern per lluitar contra la crisi”.


Montilla ha apel•lat directament als ciutadans que han decidit votar en blanc i els ha demanat que “si teniu el cor a l’esquerra no deixeu en blanc el vostre vot”. El president català els ha demanat una reflexió perquè “del vostre vot dependrà el futur del país, ens heu de donar una segona oportunitat”.


Més qualitat de vida pels cuidadors de dependents


Durant la seva intervenció el candidat socialista ha anunciat una altra de les seves propostes per governar Catalunya, “una cosa ben senzilla que afecta a moltes persones però especialment les dones: més qualitat de vida per a les persones cuidadores de persones dependents”. Montilla ha apostat per “donar més suport a les persones cuidadores” dedicant-hi més de 107 M€ per millorar la seva qualitat de vida a través de programes de formació, més atenció telefònica i creació de grups d’ajuda mútua o suport d’un professional per a les tasques més complexes.