Flora Vilalta

dijous, d’abril 06, 2006

DEBAT DE L'ESTATUT AL SENAT


Flora Vilalta, membre de la delegació del Parlament que defensarà l’Estatut al Senat

La diputada osonenca defensarà davant la Comissió General de les Comunitats Autònomes el títol de Drets i Deures del projecte d’Estatut.

La diputada socialista osonenca Flora Vilalta ha estat nomenada aquest migdia com a membre de la delegació del Parlament de Catalunya que defensarà el projecte d’Estatut d’Autonomia de Catalunya al Senat.

Flora Vilalta, doncs, assistirà a les sessions del Senat en què es debatrà l’Estatut, i en defensarà un dels seus títols, el que fa referència als Drets i Deures. “Aquest és un apartat fonamental, perquè és una nova aportació que no apareixia en l’Estatut del 1979”, ha explicat Vilalta, que ha afegit: “Em fa una especial il·lusió defensar-lo, perquè cal tenir en compte que és un apartat que ha costat molt de consensuar, a causa de les reticències inicials de CiU, malgrat que en aquest títol es reconeixen i consagren drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya”.

Vilalta també ha recordat que “l’oposició del PP a aquest apartat serà especialment dura, ja que els dirigents conservadors encara avui difamen dient que aquest títol permet la poligàmia i unes quantes barbaritats més”.